SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Apple Erkend repareren in Haarlem

Een Apple erkend reparatiecenter is de Apple Authorized Service Provider in Haarlem.
Dit betekent dat je bij ons in Haarlem terecht kan voor alle reparaties aan Apple apparaten: iPhone reparatie, iMac reparatie, Macbook reparatie, Airpods reparatie en iPad reparatie. Wij zijn Apple gecertificeerd en kunnen ALLE APPLE APPARATEN repareren. Niet alleen valschade aan een Apple schermen, maar bijvoorbeeld ook alle fabrieksgarantie reparaties.

 

Maak een afspraak

 

Apple reparaties met alleen originele onderdelen

Als je een defecte Apple-apparaat laat repareren door een Apple Authorized Service Provider dan krijg je dezelfde kwaliteit als bij de Apple store. Als erkende Apple reparateur bestellen wij alle reparatieonderdelen direct bij Apple. Zo weet je zeker dat de reparaties met originele onderdelen worden uitgevoerd. Doordat wij direct samenwerken met Apple hanteren wij dezelfde prijsniveaus als Apple. Alle reparaties moeten worden uitgevoerd door gecertificeerde Apple-technici. Onze medewerkers volgen de voorgeschreven Apple-cursussen en beschikken over de nodige diploma’s.

Onze reparateurs in Haarlem checken iedere Apple apparaat grondig en gaan zorgvuldig te werk. Dit hoeft niet niet lang te duren. Ons team is gespecialiseerd in Apple  reparaties en levert daarom snel vakkundig werk af. Een iPhone reparatie in Haarlem bij Telephone City is altijd voor een aantrekkelijke prijs. Zie hier onze iPhone reparatie.

Bij onze vestiging in Haarlem kun je terecht voor de volgende Apple services:

 • iPhone reparatie
 • iMac reparatie
 • Macbook reparatie
 • Airpods Reparatie
 • iPad Reparatie

 

Behoud van Apple fabrieksgarantie door diagnostische tests

Ga je akkoord met onze reparatievoorwaarden dan gaan wij aan de slag met je Apple-apparaat. Alle reparaties aan bijvoorbeeld iPhones, iMacs en Macbooks worden ter plekke in Haarlem uitgevoerd door Apple getrainde en gecertificeerde reparateurs. De reparatie aan je Apple apparaat kan 2-uur tot 3 dagen duren. Dat is afhankelijk van het defect en het apparaat.

Na de reparatie, van je iMac bijvoorbeeld, voeren wij de Apple diagnostische test uit. Zo weten we zeker dat alle componenten goed werken en pas als de Apple diagnostische test een PASS geeft, is de reparatie afgerond en kan het apparaat worden opgehaald door de klant. Alle reparaties die wij uitvoeren, is met behoud van de Apple fabrieksgarantie. Daarnaast repareren wij ook defecten die vallen onder de Apple garantie en AppleCare.

Heb je dus een Apple iPhone met gebroken scherm, of een iPhone die niet meer aangaat. Of een Macbook met een defecte batterij. Het maakt allemaal niet uit. Wij kunnen u overal bij helpen.

GOED OM TE WETEN

 • Afspraak maken is niet nodig. Je kan altijd binnenwandelen voor vragen en diagnose van defecten. Wil je toch een afspraak. Klik dan hier
 • Maak altijd een reservekopie. Hierbij een link voor het maken van een reservekopie van je Apple apparaat.
 • iCloud Zoek mijn Telefoon uitschakelen. Hier is een link om Zoek mijn telefoon uit te schakelen.
 • Reparatie duurt van 2 uur tot 2/3 werkdagen. Afhankelijk van de schade kan de reparatie ter plekke worden uitgevoerd of tot 3 werkdagen duren.
 • Indien nodig krijgt u van ons een leentoestel.
 • Wij gebruiken alleen originele onderdelen.
 • Ook voor Apple garantie reparaties, AppleCare reparaties kunt u bij ons terecht.
 • Wij repareren niet alleen iPhones, maar ook alle andere Apple-producten zoals Macbooks en iMacs.

Afspraak inplannen iPhone reparatie Haarlem

Onze iPhone reparaties Haarlem worden stuk voor stuk gedaan door Apple experts. Je kunt op ieder moment onze winkels binnenlopen voor een diagnose, alleen mensen met een afspraak gaan voor. We raden dan ook iedereen aan om een afspraak in te plannen, zodat je direct met je gebroken iPhone scherm bij ons terecht kan. Kies voor de snelle service van Telephone City!

Naast reparaties kun je bij ons ook altijd binnenlopen voor advies over smartphones en tablets. Onze specialisten beschikken ook over veel kennis over de werking van deze devices. Voor vragen kunt ben je bij Telephone City aan het juiste adres.

 

2-uur reparatie

Zonder Afspraak

Originele Onderdelen

Garantie reparaties

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 21:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten