SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Een gebroken cameralens

De camera

De camera is tegenwoordig steeds meer een belangrijker onderdeel van de telefoon.
We gebruiken de camera voor het maken van mooie foto’s, video’s, socialmedia, het scannen van documenten/aantekeningen, het scannen van QR-codes en word gebruikt tijdens het videobellen.

Hier enkele pro-tips voor het maken van foto’s van Samsung

Betere camera’s

De telefoons worden dunner, smaller en de prestaties van de camera’s verbeteren steeds meer.
Hierdoor word het oppervlak van de cameralens ook groter waardoor de kans van beschadiging op de cameralens groter word.
De cameralens word bij high-end toestellen vaak van glas gemaakt.
Hoewel deze cameralens vaak van een verstevigd glas word gemaakt kan het altijd zijn dat de cameralens kan breken of barsten.
Wij adviseren in dit geval zo snel mogelijk de lens af te plakken met plakband of tape om te voorkomen dat er vuil, vocht of glas in de camera-module of het toestel komt.
In het geval van een haarscheur of barst in het glas aan de oppervlakte van de cameralens is het vaak alleen nodig om de achterkant van het toestel te vervangen.

IP68 Rating

De Samsung Galaxy S-Series en Note-Series hebben een IP68-Rating.
Een IP68 Rating houd in dat deze telefoons stof- & waterbestendig zijn.
Als alleen de cameralens vervangen word kan er stof- & water/vocht naar binnen komen.
Daarom vervangen wij als Samsung Service Partner de complete glazen achterkant van deze toestellen om te voorkomen dat er na reparatie vocht of stof langs de cameralens naar binnen kan komen.

Na het vervangen van de achterkant gaat een Samsung toestel door onze kwaliteitscontrole voor het controleren van de camera en word een toestel met IP68 rating ook waterbestendig gemaakt en word hier ook op getest.

Is de schade meer schade aan de cameralens en zelfs aan de camera-module waar stof of glas voor vlekken in de camera zorgen moet deze ook vervangen worden om de camera goed te kunnen gebruiken.

Wacht niet te lang met het repareren van schade aan de cameralens om meer schade aan uw toestel te voorkomen en maak direct een afspraak.

Ga naar de reparatie pagina

Maak afspraak