SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

iPhone reparatie Haarlem 

iPhone reparatie Haarlem

Je iPhone laten vallen? Geen paniek! Je iPhone laten repareren in Haarlem kan direct bij Telephone City. Je kan bij onze repair center aan de Gedempte Oude Gracht terecht voor onder andere iPhone scherm reparatie, het vervangen van je iPhone batterij en het laten nakijken van de oplaadpunt van je iPhone. Wij maken indien mogelijk gebruik van originele onderdelen en geven tot 1-jaar garantie op de iPhone reparatie Haarlem. Met de beste reparateurs en jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat de iPhone scherm reparatie dezelfde dag wordt uitgevoerd. Maak nu een afspraak of kom langs in onze reparatiecenter in hartje Haarlem.

 

Bel direct: 023 – 583 69 26 Maak online een afspraak

 

Vakkundige en snelle reparatie service in Haarlem

Snel je iPhone reparatie laten uitvoeren in Haarlem? In het centrum kan je terecht voor alle telefoonreparaties. De meeste telefoon reparaties proberen wij binnen 30-minuten af te ronden, echter als de reparatie meer tijd kost, communiceren wij dat altijd naar de klant. Als telefoonreparatiecenter Haarlem streven wij naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Snelheid is een vereiste, maar niet  als het ten koste gaat van de kwaliteit van de iPhone reparaties.

No Cure no Pay

Telephone City hanteert een No Cure no Pay Policy bij een smartphone reparatie in Haarlem. De iPhone scherm reparatie prijzen staan op onze website en de Apple iPhone reparaties worden uitgevoerd door specialisten die getraind zijn in het repareren van telefoons. Lukt het bijvoorbeeld niet om je iPhone scherm te repareren, dan vallen wij je ook niet lastig met onderzoekskosten.

iPhone scherm reparatie in Haarlem 

De meest voorkomende schade aan een iPhone is een gebroken of kapot scherm. Bij ons kunt u een iPhone scherm reparatie vaak nog dezelfde dag laten uitvoeren. Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in iPhone scherm reparaties voor alle modellen. Wij zien deze schade zo vaak voorkomen dat wij hierop zijn voorbereid. In Haarlem en omgeving kunt u terecht bij ons voor een iPhone scherm reparatie. Het scherm van de iPhone is het hoofdonderdeel van de telefoon. Daarnaast is het meteen ook het grootste onderdeel en meest belangrijk. Wanneer uw iPhone scherm vervangen moet worden dan baalt u natuurlijk. De kosten zijn vaak hoog en bij de meeste reparateurs moet u ook langer wachten. Bij ons kunt u uw iPhone scherm reparatie nog dezelfde dag uitvoeren. Kom langs zonder afspraak of bel ons voor het maken van een iPhone scherm reparatie afspraak.

Zie hier onze iPhone reparatie.

Bij onze vestigingen kun je terecht voor de volgende Apple services:

 

 

Originele onderdelen met garantie

Onze reparateurs in Haarlem analyseren iedere iPhone grondig en gaan zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd in iPhone reparaties en levert daarom snel vakkundig werk af. Wij maken gebruik van zoveel mogelijk originele onderdelen en indien niet mogelijk van kwaliteitsonderdelen. Hierdoor garanderen we kwaliteit bij alle iPhone reparaties Haarlem.

Door onze kennis, ervaring en kwaliteitscontroles kunnen wij uitstekende garantievoorwaarden bieden aan onze klanten. Je kunt er dus op vertrouwen dat je iPhone is voorzien van de beste onderdelen verkrijgbaar op de markt en gerepareerd door de beste reparateurs in Haarlem.

Transparantie staat bij ons voorop. Wij vertellen je dan ook altijd van welke reparatieonderdelen wij gebruikmaken en welke kwaliteit deze hebben. Je wordt vanaf het begin tot het eindproces op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij streven met onze transparantie naar een klantvriendelijke afhandeling van het reparatieproces. Wij onderzoeken het probleem, geven een prijsindicatie en indien akkoord repareren wij de telefoon direct. Na de reparatie voeren wij een volledige na-controle uit en krijg je een garantiebewijs en een BTW-bon.

 

Afspraak maken iPhone reparatie Haarlem

Voor het laten uitvoeren van een telefoonreparatie is een afspraak maken niet nodig. Je kan gewoon bij ons naar binnen lopen met je kapotte telefoon. Telephone City Haarlem ligt aan de Gedempte Oude Gracht 68, tegenover de bushalte, in het centrum van Haarlem. Vanzelfsprekend kan je een afspraak inplannen.

Bel 023-5836926 of mail ons haarlem@telephonecity.nl

Om er zeker van te zijn dat je het juiste type toestel kiest, kan je het beste dit terugvinden op je aankoopbon, op de doos of bij de instellingen onder het kopje algemeen en dan info. Vervolgens kies je je soort reparatie (s) en ga je verder om een afspraak te maken. Tussentijds kan je altijd terug naar de vorige stap of natuurlijk je vraag stellen aan onze klantenservice of kom gewoon langs.

 

Het adres voor alle reparaties in Haarlem

Bij ons in kan je terecht voor de meest uiteenlopende smartphone reparaties. Zo kan je denken aan het repareren of vervangen van je iPhone scherm, iPad Air scherm, of iPad mini scherm. Waterschade aan je GSM of zeer ernstige software werkzaamheden repareren wij binnen 3 werkdagen. Naast Apple producten doen we ook aan services zoals een Sony reparatieSamsung reparatieLG reparatieOnePlus reparatie en Huawei reparatie. Als Samsung Service Partner kan je  terecht voor Samsung Galaxy reparatie in Haarlem. Heb je vragen over onze iPhone reparatie in Haarlem? Dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen! Wij staan je graag te woord en geven advies op maat.

30 min Reparatie

Zonder Afspraak

Originele Onderdelen

Tot 1 Jaar Garantie

Openingstijden

Maandag: 13:00 – 18:00
Dinsdag: 10:00 – 18:00
Woensdag: 10:00 – 18:00
Donderdag: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Zondag: Gesloten