SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Toestelmerk

1

Apple

Model

2

Kies uw model

Reparatie

3

Kies uw reparatie

iPhone reparatie Haarlem

(Make this into two paragraphs but with proper text)

Je iPhone gaat overal met je mee. Daarom is het voor ons belangrijk dat we gecertificeerde iphone-reparatieservice beschikbaar hebben, zodat je de dingen kunt blijven doen waar je van houdt. Apple reparaties worden uitgevoerd door experts in schone, moderne faciliteiten. Deze door Apple gecertificeerde technici zijn trots op het werk dat ze doen en onze klanten zijn blij met de resultaten.

Je iPhone laten vallen? Geen paniek! Je iPhone laten repareren in Haarlem kan direct bij Telephone City. Je kan bij onze repair center aan de Gedempte Oude Gracht terecht voor onder andere iPhone scherm reparatie, het vervangen van je iPhone batterij en het laten nakijken van de oplaadpunt van je iPhone. Wij maken indien mogelijk gebruik van originele onderdelen en geven tot 1-jaar garantie op de iPhone reparatie Haarlem. Met de beste reparateurs en jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat de iPhone scherm reparatie dezelfde dag wordt uitgevoerd. Maak nu een afspraak of kom langs in onze reparatiecenter in hartje Haarlem.

Bij Telephone City Haarlem vestiging kun je terecht voor de volgende iPhone modellen reparaties:

iPhone 13 Pro Max Reparatie

Waarom kies je voor ons?

  • Apple getrainde en gecertificeerde reparateurs
  • 30 minuten snelle service
  • Reparatie met originele Apple onderdelen
  • Tot 1 jaar garantie
  • No cure, no pay

Vakkundige en snelle iPhone reparatie service in Haarlem

Snel je iPhone reparatie laten uitvoeren in Haarlem? In het centrum kan je terecht voor alle telefoonreparaties. De meeste telefoon reparaties proberen wij binnen 30-minuten af te ronden, echter als de reparatie meer tijd kost, communiceren wij dat altijd naar de klant. Als telefoonreparatiecenter Haarlem streven wij naar kwaliteit en niet naar kwantiteit. Snelheid is een vereiste, maar niet als het ten koste gaat van de kwaliteit van de iPhone reparaties.

No Cure no Pay

Telephone City hanteert een No Cure no Pay Policy bij een iPhone reparatie in Haarlem. De iPhone reparatie prijzen staan op onze website en die worden uitgevoerd door specialisten die getraind en gecertificeerd zijn in het repareren van iPhone. Lukt het bijvoorbeeld niet om je iPhone scherm te repareren, dan vallen wij je ook niet lastig met onderzoekskosten.

Originele onderdelen met garantie

Onze reparateurs in Haarlem analyseren iedere iPhone grondig en gaan zorgvuldig te werk. Ons team is gespecialiseerd en gecertificeerd in iPhone reparaties en levert daarom snel vakkundig werk af. Wij maken gebruik van zoveel mogelijk originele onderdelen en indien niet mogelijk van kwaliteitsonderdelen. Hierdoor garanderen we kwaliteit bij alle iPhone reparaties in Haarlem.

Door onze kennis, ervaring en kwaliteitscontroles kunnen wij uitstekende garantievoorwaarden bieden aan onze klanten. Je kunt er dus op vertrouwen dat je iPhone is voorzien van de beste onderdelen verkrijgbaar op de markt en gerepareerd door de beste reparateurs in Haarlem.

Transparantie staat bij ons voorop. Wij vertellen je dan ook altijd van welke reparatieonderdelen wij gebruikmaken en welke kwaliteit deze hebben. Je wordt vanaf het begin tot het eindproces op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij streven met onze transparantie naar een klantvriendelijke afhandeling van het reparatieproces. Wij onderzoeken het probleem, geven een prijsindicatie en indien akkoord repareren wij de telefoon direct. Na de reparatie voeren wij een volledige na-controle uit en krijg je een garantiebewijs en een BTW-bon.

Afspraak maken iPhone reparatie Haarlem

Voor het laten uitvoeren van een telefoonreparatie is een afspraak maken niet nodig. Je kan gewoon bij ons naar binnen lopen met je kapotte telefoon. Telephone City Haarlem ligt aan de Gedempte Oude Gracht 68, tegenover de bushalte, in het centrum van Haarlem. Vanzelfsprekend kan je een afspraak inplannen.

Bel 023-5836926 of mail ons haarlem@telephonecity.nl

Om er zeker van te zijn dat je het juiste type toestel kiest, kan je het beste dit terugvinden op je aankoopbon, op de doos of bij de instellingen onder het kopje algemeen en dan info. Vervolgens kies je je soort reparatie (s) en ga je verder om een afspraak te maken. Tussentijds kan je altijd terug naar de vorige stap of natuurlijk je vraag stellen aan onze klantenservice of kom gewoon langs.

Het adres voor alle reparaties in Haarlem

Bij ons in kan je terecht voor de meest uiteenlopende smartphone reparaties. Zo kan je denken aan het repareren of vervangen van je iPhone scherm, iPad Air scherm, of iPad mini scherm. Waterschade aan je GSM of zeer ernstige software werkzaamheden repareren wij binnen 3 werkdagen. Naast Apple producten doen we ook aan services zoals een Sony reparatieSamsung reparatieLG reparatieOnePlus reparatie en Huawei reparatie. Als Samsung Service Partner kan je  terecht voor Samsung Galaxy reparatie in Haarlem. Heb je vragen over onze iPhone reparatie in Haarlem? Dan kun je natuurlijk altijd met ons contact opnemen! Wij staan je graag te woord en geven advies op maat.