SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Toestelmerk

1

Kies uw toestelmerk

Model

2

Kies uw model

Reparatie

3

Kies uw reparatie

iPhone reparatie Haarlem, snel en professioneel.

Is je iPhone scherm kapot? Geen paniek! Wij van Telephone City Haarlem kunnen je iPhone direct voor je repareren! Met de beste reparateurs en jarenlange ervaring zorgen wij er voor dat de iPhone scherm reparatie nog dezelfde dag wordt uitgevoerd. Ook voor problemen met camera’s, USB-docking, geluid en vochtschade kunt u bij ons terecht. Jij kunt dan weer snel bereikbaar zijn met je iPhone. Wij repareren iPhone voor je binnen 1-uur en geven  3 maanden garantie tot 1 jaar garantie, afhankelijk van de type telefoon reparatie.

iPhone reparatie: Kosten van de iPhone reparatie

De kosten van de reparatie verschillen per handeling. Zoek de type iPhone in de lijst en je kunt per handeling de kosten en bijhorende defecten bekijken. Wanneer het defect van het toestel niet duidelijk is, zal deze eerst onderzocht worden. Je ontvangt altijd eerst een prijsopgave. In het geval dat er sprake is van vochtschade worden er 19,95 euro onderzoekskosten gerekend. Er worden geen onderzoekskosten gerekend voor reparaties met vaste prijzen. Alle kosten zijn inclusief materiaal, arbeid en BTW.

iPhone reparatie Haarlem. Hoe werkt het?

Transparantie staat bij ons voorop. Wij vertellen je dan ook altijd van welke reparatieonderdelen wij gebruikmaken en welke kwaliteit deze hebben. Zo kom je niet voor verrassingen te staan wanneer je een iPhone scherm reparatie laat uitvoeren. Je wordt vanaf het begin tot het eindproces op de hoogte gehouden van de voortgang. Wij streven met onze transparantie naar een klantvriendelijke afhandeling van het proces.

Je kunt altijd zonder afspraak langskomen in onze telefoonwinkel in Haarlem Centrum aan de Gedempte Oude Gracht 68. Wanneer je zeker wilt zijn dat je op een bepaald moment bij ons terecht kunt, raden wij aan een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of per mail.

 Bel 023-5836926 of mail ons haarlem@telephonecity.nl

Om er zeker van te zijn dat je het juiste type toestel kiest, kan je het beste dit terugvinden op je aankoopbon, op de doos of bij de instellingen onder het kopje algemeen en dan info. Vervolgens kies je je soort iPhone reparatie (s) en maak je een afspraak. Tussentijds kan je altijd terug naar de vorige stap of natuurlijk je vraag stellen aan onze klantenservice of kom gewoon langs.

iPhone scherm reparatie

De meest voorkomende schade aan een iPhone is een gebroken of kapot scherm. Bij ons kunt u een iPhone scherm reparatie vaak nog dezelfde dag laten uitvoeren. Onze reparateurs zijn gespecialiseerd in iPhone scherm reparaties voor alle modellen. Wij zien deze schade zo vaak voorkomen dat wij hierop zijn voorbereid. In Haarlem en omgeving kunt u terecht bij ons voor een iPhone scherm reparatie. Het scherm van de iPhone is het hoofdonderdeel van de telefoon. Daarnaast is het meteen ook het grootste onderdeel en meest belangrijk. Wanneer uw iPhone scherm vervangen moet worden dan baalt u natuurlijk. De kosten zijn vaak hoog en bij de meeste reparateurs moet u ook langer wachten. Bij ons kunt u uw iPhone scherm reparatie nog dezelfde dag uitvoeren. Kom langs zonder afspraak of bel ons voor het maken van een iPhone scherm reparatie afspraak.

iPhone batterij vervangen

Naast een iPhone scherm reparatie kunnen wij ook uw iPhone batterij vervangen. Omdat de batterij of accu veelvuldig wordt opgeladen kan deze sneller leeg lopen. Daarnaast kan het ook zijn dat de oplaad connector kapot is. Een iPhone batterij vervangen is de op 2 na meest uitgevoerde reparatie bij ons. De gecertificeerde reparateurs helpen u graag verder met het vervangen van uw batterij. Wacht niet te lang en kom langs zonder afspraak of bel voor het maken van een afspraak om de iPhone batterij te vervangen. Telephone City Haarlem is de beste optie in de omgeving van Haarlem.