SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Samsung Service Partner

Telephone City is sinds 2018 de officiële Samsung Service Partner in Haarlem en omgeving. Voor ondersteuning, reparatie, en software problemen omtrent je toestel kan je bij de Samsung Service Center Haarlem terecht. Wij hebben de autorisatie om je Samsung Galaxy telefoon, tablet of wearable gecertificeerd te repareren en ondersteuning te verlenen. Onze  Samsung getrainde reparateurs voeren alle reparaties binnen- en buiten de fabrieksgarantie ter plekke uit.

Indien je telefoon binnen de garantietermijn van 24 maanden defect raakt, kunnen wij deze kosteloos voor je maken. Ook buiten de garantievoorwaarden van Samsung kunnen wij je helpen. Heb je een Samsung smartphone of tablet met een gebroken scherm of een defecte batterij? Bij ons behoudt je de originele specificaties, de fabrieksgarantie en je krijgt drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Kom direct langs of bel ons voor meer informatie.  

023-5836926
Maak direct een afspraak
 

Snelle Reparatie

Originele Onderdelen

Garantie

 Hardware en software oplossingen

Wij kunnen u helpen met hardware én software problemen. Je toestel wordt door ons met 100% originele Samsung onderdelen in Haarlem gerepareerd. In de meeste gevallen herstellen wij je telefoon binnen 1-uur. Na de reparatie wordt uw Samsung product getest op alle specificaties (bijvoorbeeld waterdichtheid) met behulp van speciale Samsung software.  Wij rapporteren alle reparatiegegevens aan Samsung en zijn pas klaar wanneer wij de goedkeuring van Samsung krijgen. Je apparaat blijft 100% Samsung.

Wij hebben alle officiële software in huis om systeemfouten of problemen met een google-lock te verhelpen. U kunt ook bij ons terecht wanneer u uw wachtwoord vergeten bent. Neem altijd een aankoopbewijs mee naar uw afspraak wanneer u uw software door ons laat herstellen. 

 

Voordelen:

  • FabrieksgarantieNa reparatie van bijvoorbeeld een gebroken display blijft de huidige Samsung fabrieksgarantie doorlopen.
  • Samsung Experts:Geautoriseerd Samsung reparateurs helpen u met reparaties en probleemoplossingen.
  • IP68-waterdicht:Samsung toestellen met IP68 rating zijn na reparatie spat-waterdicht en worden hierop gecontroleerd.
  • Scherpste Prijs:Als Samsung Partner kopen wij direct in bij Samsung, hierdoor heeft Telephone City Haarlem de scherpste prijs. Alle gangbare onderdelen zijn bij ons op voorraad. We streven er naar om 80% van de reparaties binnen een 1 tot 2 te herstellen.
  • Gratis Accu:Bij de volgende modellen vervangen wij gratis standaard de batterij bij scherm-reparatie.
   • Samsung Galaxy S7-Edge, S8 / S9 / S10 / S20 Series
   • Samsung Galaxy Note 8 / 9 / 10 series
   • Samsung Galaxy A10, A20, A30, A40 / A41, A50 / A51, A70 / A71
  • KwaliteitstestDe gerepareerde Samsung telefoon wordt op alle onderdelen.

Reparatie altijd kosteloos? In-garantie reparatie

Samsung garantie is een volledige garantie van 24 maanden vanaf aankoopdatum. Alle defecten aan de Samsung telefoon worden kosteloos gerepareerd als aan de Samsung garantievoorwaarden wordt voldaan. Service en reparatie onder garantie zullen alleen worden verleend als aan de volgende voorwaarden wordt voldaan:

 • Er zijn geen ongeautoriseerde reparaties of modificaties uitgevoerd
 • Geldige IMEI/ Serienummer
 • het defect is niet ontstaan door val, ongeluk, misbruik, onjuiste gebruik, brand, water
 • Geldige garantiezegel
 • Geldige aankoopbewijs
 • het defect is niet veroorzaakt door het gebruik van een niet-origineel Samsung product

Je toestel valt binnen garantie tot en met 2 jaar na aankoop, tenzij je de schade zelf veroorzaakt hebt.

Scherpe reparatie tarieven: buiten garantie reparatie

Blijkt uit onze onderzoek dat je toestel ouder is dan 2 jaar, of is er schade geconstateerd, dan laten we je weten wat de kosten van een reparatie zullen zijn.

Voor de meeste reparaties hebben wij vaste prijzen: klik hier voor de prijzen van de verschillende reparaties.

Heb je een Samsung smartphone of tablet met een gebroken scherm, een defecte batterij of een kapotte camera?

Bij de Samsung servicelocaties behoudt je de originele specificaties, de fabrieksgarantie en je krijgt drie maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Je toestel wordt door ons met 100% originele Samsung onderdelen in Haarlem gerepareerd. In de meeste gevallen herstellen wij je telefoon binnen 1-uur. Je krijgt drie maanden garantie op betaalde reparaties die buiten de fabrieksgarantie vallen.

Samsung apparaat aanmelden voor reparatie

  • Maak een back up van al je gegevens. Dit kunt u doen met behulp van de Google Cloud of Smart Switch Mobile. Of door de Stappenplan te volgen op onze website.
  • Haal de  simkaart en de geheugenkaart uit je telefoon
  • Neem een aankoopbewijs mee
  • Lever de telefoon zonder hoesje en screenprotector in.
  • Maak een afspraak of bel ons op 023-5836926
  • Kan je niet langs komen, stuur de telefoon op of maak gebruik van onze haal en breng service.

  Belangrijk om te weten

  Wanneer het defect van uw Samsung onder de fabrieksgarantie valt, zetten wij altijd de nieuwste software op uw toestel in verband met behoud van de fabrieksgarantie. Het is in dit geval belangrijk een aankoopbewijs mee te nemen en een back up te maken van uw belangrijke gegevens.

samsung-reparatie-haarlem

Samsung Telefoons