SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Samsung Galaxy S10 reparatie en accessoires

De Samsung Galaxy S10 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung. De S10 is de opvolger van de Samsung Galaxy S9. De Samsung S10 heeft niet alleen een nieuw design, maar ook verbeterde specificaties ten opzichte van zijn voorganger. Zo heeft de S10 drie achtercamera’s,  een ultrasone vingerafdrukscanner verwerkt in het scherm en het instapmodel heeft een intern geheugen van 128GB.

Heb je een Samsung Galaxy S10  en ben je opzoek naar een accessoire of een beschermhoesje? Wij hebben er verschillende op voorraad.

Ook voor reparatie binnen en buiten de garantie en software oplossingen staan wij voor je klaar als officieel partner van Samsung. Zo kost een scherm reparatie van de Samsung Galaxy S10 bij ons €269. Daarnast krijg je bij ons in Haarlem een gratis batterij bij de reparatie van je Samsung S10. Ook voor de reparatie van de Samsung S10 Plus kan je bij ons terecht. Bij een reparatie van het scherm van de Samsung S10 Plus is ook een gratis batterij inbegrepen.

Daarnaast helpen wij je kosteloos met het overzetten van de gegevens van je oude naar je nieuwe Samsung.  We nodigen je van harte uit ons contactformulier in te vullen ons te bellen of langs te komen op de Gedempte Oude Gracht 68 in Haarlem als je nog vragen hebt. Wij helpen je graag!