SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Telephone City Haarlem: Reparatie Center voor alle merken telefoons

HAARLEM – Als Service Partner van Samsung  is Telephone City Haarlem de enige in Noord-Holland die (naast het servicecenter in Amsterdam) gekwalificeerd is om reparaties aan Samsung producten uit te voeren. Eigenaresse Zohra biedt als Samsung engineer naast reparaties ook originele onderdelen en accessoires.

Servicepartner van Samsung

Het avontuur begon allemaal drie jaar geleden toen zij de zaak aan de Gedempte Oude Gracht 68 startte. Met collega Paul is ze het ‘Samsung Partner’ project ingegaan en sinds dit jaar kunnen ze met trots melden dat ze officieel gecertificeerd zijn.

“We gebruiken de instrumenten en producten van Samsung en voldoen aan alle eisen die Samsung stelt wat betreft telefoon reparaties.

Een defecte Samsung telefoon of tablet kunnen wij eventueel binnen de garantie van Samsung repareren.” Ook bij een beschadigd scherm wordt uw telefoon gerepareerd met behoud van fabrieksgarantie.

De 32-jarige Zohra is jong, enthousiast en zeer gedreven. Samen met haar collega Paul repareert zij alle toestellen van alle gerenommeerde merken. Denk aan Apple, Samsung, Huawei, LG en Sony en maar ook voor merken als OnePlus en Google Pixel. Naast telefoons repareren ze ook schade aan tablet/iPad, laptop/Macbook. “Als Samsung Service Partner kunnen wij je Samsung telefoon repareren met behoud van fabrieksgarantie.”

Naast de core business beschikt Telephone City ook over een zeer ruim aanbod aan telefoonhoesjes, tablethoesjes in verschillende printjes maar ook gewoon effen kleuren. Aan accessoires ontbreekt het bij Telephone City Haarlem eveneens niet. Denk aan accu’s, opladers, screenprotectors, styluspennen, houders en nog veel meer.

Telephone City Haarlem B.V.

Gedempte Oude Gracht 68

2011 GT, Haarlem

Tel: 0235836926

https://www.telephonecity-haarlem.nl/

haarlem@telephonecity.nl