SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt

Vochtmelding Samsung telefoon laadpoort of usb-poort

Heb jij ook een Samsung telefoon waarbij je steeds een vochtmelding of vochtdetectie krijgt als je de oplader aansluit? Wat betekent de vochtmelding in de laadpoort en hoe kan je dit oplossen?

De meeste telefoons waarbij de vochtmelding in de laadpoort of USB poort optreedt zijn Waterdichte Samsung telefoons.
Dit hoeft niet altijd het geval te zijn, maar meestal zijn het Samsung S10, S9 en S21 en S20 series die een vochtmelding aangeven. Door de vochtmelding kan je de telefoon niet meer regulier opladen met een oplader. Wel is het mogelijk om je telefoon draadloos nog op teladen, mits je telefoon het draadloos opladen ondersteunt. Ook de Samsung Note 10, Note 20 en Note 20 Ultra kunnen de vochtmelding probleem hebben.

De vochtmelding in de USB poort treedt vaak op doordat er stof in de laadpoort verzamelt en de stofdeeltjes worden vochtig door condens, door regen of gewoon door water. En als de stofdeeltjes niet opdrogen dan gaat er een sensor brangen in de poort die constant vocht detecteert.

Hoe lossen wij de vochtmelding in de USB poort op? 

samsung-reparatie-haarlem

Als u bij ons langskomt in Haarlem dan kunnen wij de poort van je telefoon schoonmaken. Dit doen wij geheel kosteloos. Werkt de oplaadpoort dan nog steeds niet dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn voor reparatie van je telefoon.
Wij kunnen dan de reparatie binnen of buiten de garantie van Samsung oplossen, afhankelijk of je telefoon aan de voorwaarden van Samsung fabrieksgarantie voldoet.

Samsung Service Partner Haarlem: reparaties met behoud van fabrieksgarantie van Samsung

Telephone City is sinds 2018 de officiële Samsung Service Partner in Haarlem en omgeving. Voor ondersteuning, reparatie, en software problemen omtrent je toestel kan je bij de Samsung Service Center Haarlem terecht. Wij hebben de autorisatie om je Samsung Galaxy telefoon, tablet of wearable gecertificeerd te repareren en ondersteuning te verlenen. Onze  Samsung getrainde reparateurs voeren alle reparaties binnen- en buiten de fabrieksgarantie ter plekke uit.