SAMSUNG & iPHONE REPARATIE
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Bent u een Telecom retailer, hebt u een eigen onderneming of bent u een zakelijk eindgebruiker? En u wilt zo snel mogelijk weer bereikbaar zijn met uw eigen toestel? Maar bij uw reparatieservicepunt blijven toestellen 4 tot 6 weken weg. Toestellen komen ongerepareerd retour, omdat ze niet geserviced mogen worden als ze van een andere leverancier komen. Of als een toestel wel gerepareerd kan worden ontvangt u een hoge prijsopgave. Maar het kan ook anders…Wat dacht u van No Cure No Pay? Drie maanden garantie na reparatie? Of op rekening betalen? Dit alles en nog meer bieden wij u aan als zakelijke klant.

Factuur

Telephone City is een zelfstandig allround reparatiecentrum, dat zich al 15 jaar bezig houdt met (buiten) garantie reparaties van toestellen. Wij bieden onze service voor bijna alle typen smartphones van alle merken in de omgeving Haarlem en Waalwijk. Daarnaast bieden wij diensten
gerelateerd aan het reparatieproces: logistiek, garantiebemiddeling, schade expertise, keuring en modificaties. U krijgt na reparatie van ons een (digitale) factuur met BTW op naam van uw bedrijf.

Service

Door een uitstekend voorraadbeheer en ons klantvriendelijke ordersysteem zijn onze ervaren technici in staat om een defect toestel binnen 24-uur tot 3 werkdagen of zelfs eerder te herstellen. Dit tegen zeer
scherpe prijzen. Omdat Telephone City grote waarde hecht aan klanttevredenheid kunnen wij de volledige afhandeling van uw buitengarantie reparaties verzorgen door onze Pick-up & Return Service.
Nieuwsgierig naar wat Telephone City voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

 

Contact

U kunt altijd langskomen, bellen of mailen.
Adres Telephone City Haarlem
Gedempte Oude Gracht 68
2011 GT Haarlem
Tel: 023-5836926
Whatsapp: 0684045666
Mail: haarlem@telephonecity.nl